Verilerinizin silinmesi

Son güncelleme: 19 Ekim 2026

petbot üzerinden sipariş verdiyseniz, telefon numaranıza bağlı kişisel verilerin (müşteri kaydı, kayıtlı adres, siparişlerdeki ad/adres/konum bilgileri, gönderdiğiniz dekontlar ve konuşma oturumu) silinmesini isteyebilirsiniz.

WhatsApp'tan hemen silme

Sipariş verdiğiniz mağazanın WhatsApp hattına verilerimi sil yazın (ortak numaradan sipariş verdiyseniz mağaza kodunu da ekleyin, ör. #PATI34 verilerimi sil). Onayınızdan sonra o mağazadaki verileriniz anında silinir:

Geçmiş siparişler, mağazanın muhasebe yükümlülükleri için yalnızca ürün, tutar, ödeme yöntemi ve tarih bilgisiyle, size bağlanamayacak şekilde (anonim) saklanır. Devam eden bir siparişiniz varsa teslimattan ya da iptalden sonra tekrar yazmanız istenir. Mağazanın kendi WhatsApp uygulamasına daha önce iletilmiş mesaj ve fişler mağazanın cihazındadır; bunlar için doğrudan mağazaya başvurabilirsiniz.

E-postayla talep

  1. egecandrsn@gmail.com adresine "petbot veri silme talebi" konulu bir e-posta gönderin.
  2. E-postada siparişlerde kullandığınız WhatsApp numaranızı belirtin.
  3. Numaranın size ait olduğunu doğrulamak için o numaraya WhatsApp'tan bir doğrulama mesajı göndeririz.

Doğrulamadan sonra tüm mağazalardaki verileriniz yukarıdaki gibi en geç 30 gün içinde silinir ve size e-postayla bilgi verilir.

Mağaza verileri

Hizmeti kullanan bir mağazaysanız ve hesabınızın ve ürün listenizin tamamen silinmesini istiyorsanız aynı adrese mağaza adınız ve yönetici numaranızla yazın.


Data deletion instructions (English)

Send verilerimi sil ("delete my data") to the restaurant's WhatsApp line (on the shared number, add the restaurant code, e.g. #PATI34 verilerimi sil). After you confirm, your name, number, saved address and location, receipts, payment links and session at that restaurant are deleted immediately. Past orders are kept only anonymously (items, amount, payment method, date) for the restaurant's accounting.

Alternatively, email egecandrsn@gmail.com with the subject "petbot data deletion" and include the WhatsApp number you ordered with. We will verify the number via WhatsApp and delete your data at all restaurants within 30 days, then confirm by email.